Beeld © Estera Marysia

Pijnlijkste afwijzing ooit bij First Dates?!

04 december 2018 09:43

Alle First Dates-fans zaten gisteravond vol verbazing te kijken naar de pijnlijke afloop van de date van Sjef en Roy. Die verliep namelijk nogal knullig.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

First Dates-deelnemer slaat de plank volledig mis

De 36-jarige leraar Sjef uit Geldrop antwoordde na afloop vrij positief met: ''Ik zou het leuk vinden om elkaar sowieso nog een keer te zien buiten de camera's om.''  Er valt even een ongemakkelijke stilte, maar dan antwoordt automonteur Roy: ''Ik heb al vrienden genoeg en heb er niet nog eentje nodig.” Al tijdens de date merkten de trouwe kijkers dat de twee duidelijk geen match zijn. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

First Dates-Angelica te zien in Ex on the Beach

De introverte Sjef heeft nog weinig succes gehad in de liefde. Hij zegt: ''Ik ben nog vrijgezel, omdat ik veel tijd besteed aan het verenigingsleven. Verder heb ik geen echte relaties meer gehad sinds ik erachter kwam op mannen te vallen.” Roy daarentegen heeft al aardig wat one-night stands verslonden, maar heeft ook nog niet zijn prins op het witte paard gevonden. Hij vindt zelfs dat zijn liefdesleven lijkt op een soapserie. 

Op Twitter ging het los met tweets zoals: ''Roy eerste klas hork'', en, ''Ai...niet eens de friendzone." Aan het einde van het verhaal schudden de twee elkaar gelukkig nog wel de hand. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!