Beeld © RTL Late Night

Roy Donders heeft geen spijt van zijn keuzes

04 december 2018 23:53

De verhuizing van zijn winkel naar het centrum van Tilburg deed Roy Donders de das om, maar desondanks heeft de Brabander geen spijt van zijn keuze. "Ik heb zelf de keuze gemaakt om naar het centrum te gaan, je moet dan ook zelf op de blaren zitten", zei de stylist van het Zuiden in RTL Late Night.

“Ik ben er trots op dat ik altijd mijn droom heb gevolgd”

Volgens Roy heeft het faillissement verschillende oorzaken: “De verhuizing, maar ook de veranderingen in de markt. Er wordt veel meer online gekocht en ik heb het idee dat het middensegment verdwijnt. Het moet of megaduur zijn of heel goedkoop."

Los van de tegenvallende markt heeft een nieuw, groter winkelpand in het centrum van Tilburg de huispakken koning veel geld gekost. "Een duur pand, meer personeel... De vaste lasten gingen omhoog. De omzet ging in het begin ook omhoog, maar die ging al vrij snel weer naar beneden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Roy Donders vraagt faillissement aan

Hoewel hij zijn “kindje" kwijt is, is Roy ook trots. "Ik ben heel blij dat ik de keus heb gemaakt om naar het centrum te gaan, ik zal me nooit meer afvragen 'wat als...' Ik ben er trots op dat ik altijd mijn droom heb gevolgd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Roy Donders reageert op faillissement: 'Intens verdrietige dag'

Roy kijkt met goede moed naar 2019. "Het kan alleen maar beter gaan", vertelde de huispakkenkoning, die dit jaar ook privé veel voor zijn kiezen kreeg. "Ik heb nog helemaal geen plan. Mijn eerste plan is de winkel zo goed mogelijk en zo netjes mogelijk af te sluiten. Ik ben 27 jaar en heb nog een heel leven voor me."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!