Boer zoekt Vrouw-Petra Beeld © KRONCRV

Boer zoekt Vrouw-Petra doet boekje open over boer Jaap

05 december 2018 17:50

Boer Jaap leek het liefdesgeluk te hebben gevonden bij de Almelose Marian, maar dit was slechts van korte duur. En dus besloot Jaap het alsnog te proberen met runner-up Petra. Petra vertelt nu voor het eerst over de poging van de Boer zoekt Vrouw-ster om weer nader tot elkaar te komen.

In de reünie-uitzending van Boer zoekt Vrouw vertelde Jaap dat hij een verkeerde had gemaakt. Hij had niet voor Marian moeten kiezen, maar voor Petra. En dus besloot hij alsnog op date te gaan met Peet. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Boerinnen Boer zoekt Vrouw zijn stapelverliefd

Op de website van Boer zoekt Vrouw doet Petra nu haar verhaal. "Na het keuze moment van Jaap en het verlaten van zijn erf, werd het een zomer van veel werken, het pakken van mijn verlies, en het verwerken van mijn verdriet. Tot ik op een dag een berichtje kreeg van Jaap. Hij wilde met mij afspreken om bij te kletsen. Dat vond ik een supergoed idee."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Boerin Bertie blikt terug op logeerpartijtje Boer zoekt Vrouw

"De dagen waren kort, dus kon ik in het donker stiekem zijn huis binnenglippen. Het was fijn om hem weer te zien en bij hem op het erf te zijn. Jaap vertelde dat hij misschien wel een verkeerde keuze had gemaakt. Ik wist niet wat mij overkwam, die zag ik niet aankomen. Hij wist mij wederom te enthousiasmeren en het voelde goed. Ik geloof erin dat er meer is tussen hemel en aarde, en dit voelde als een unicum. We kregen een second chance elkaar te leren kennen, en dat deden we. We spraken meerdere keren af, en hebben zo heel wat uurtjes samen doorgebracht."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

De Boer zoekt Vrouw-boeren mogen wel een lesje flirten krijgen

Ondanks dat Petra en Jaap nu alle tijd kregen om elkaar nog beter te leren kennen, is de vonk alsnog niet overgeslagen. "Spijtig maar waar vertelde Jaap mij vorige week dat hij niet verliefd op me is, en weinig gevoelens voor mij heeft. Ondanks dat dit wel even aankwam weet ik die eerlijkheid erg te waarderen. Wat er niet is, is er niet. We hebben in elk geval een second chance gekregen, en daar ben ik dankbaar voor."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!