Beeld © Linelle Deunk/KRO-NCRV

Waarom boer Jan een vrouw verdient

06 december 2018 13:18

We hebben wekenlang kunnen volgen hoe de boeren de liefde vonden in Boer zoekt Vrouw. Toch was er een vreemde eend in de bijt: boer Jan. Hij is nog steeds op zoek naar een leuke vrouw en dat terwijl hij misschien wel de leukste boer is van het land. Vier redenen waarom Jan een vrouw verdient.

Jan zit boordevol humor

De Noord-Hollandse boer bleek echt de gangmaker van afgelopen seizoen. Met de woorden “hallo ik ben Jan, wie durft het met me an?” werd de toon meteen gezet. De boer zit vol humor en wijsheden die zo op een tegeltje zouden kunnen. “Wees jezelf, er zijn al anderen genoeg”, is misschien wel zijn beste levensmotto.

Hij is positief

Jan heeft de afgelopen jaren heel wat narigheid meegemaakt, zo is hij een paar jaar geleden helaas zijn vrouw verloren. Maar hij blijft immer positief. Waar de een zou zeggen "ik ben 60 jaar oud", kiest Jan voor “60 jaar jong.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boer zoekt Vrouw-Petra doet boekje open over boer Jaap

Levensgenieter

Ook kan de boer genieten van de kleine dingen in het leven. Met zijn nieuwe vrouw zou hij dan ook vooral leuke dingen doen. Met mooi weer samen fietsen en lekker een ijsje halen. Het kleine, maar eigenlijk grote geluk! 

Echte familieman

Jan woont op de boerderij met zijn zoon Jacob en dochter Marije. Zijn andere zoon Jan en dochter Delia zijn al het huis uit, toch zijn ze regelmatig bij pa te vinden. Dan eten ze als een grote gelukkige familie samen. Uiteraard is er nog een plaats vrij aan tafel voor een leuke vrouw. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BzV-Michelle en Maarten denken al na over kinderen

Doet veel in het huishouden

Koken kan Jan niet, dat doet zijn dochter Marije, maar verder zit hij niet stil in het huishouden. Naar eigen zeggen doet hij veel. Hij doet de was en ruimt de vaatwasser in en uit. Waar hij op de boerderij tussen de koeienpoep loopt, houdt hij het binnenshuis netjes en opgeruimd.

Lijkt deze leuke boer jou wel wat? Stuur Jan een mailtje via boerzoektvrouw@kro-ncrv.nl

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!