Beeld © The voice of Holland

Ouch! Anouk deelt haar ongezouten mening in The Voice

07 december 2018 22:47

Walter is misschien wel de meest opvallende kandidaat van The voice of Holland tot nu toe. Hij verdient de kost als violist, maar wil zich nu toeleggen op zang. Iets wat coach Anouk totaal niet zit zitten.

"Ik ben niet zo blij dat je door bent"

De auditie van de 29-jarige violist zorgt voor flink wat verwarring bij de jury. Hij zingt namelijk niet alleen het nummer Viva La Vida van Coldplay, maar begeleidt zichzelf erbij met zijn viool. Even lijkt het erop dat geen van de coaches voor Walter gaat kiezen, maar dan drukt Ali B op het allerlaatste moment tóch op de knop. Al is hij wel even verbaasd wanneer hij zijn kersverse pupil ziet. "Bro is dit een act, of ben jij dit echt?", vraagt Ali B lachend terwijl Anouk niet weet waar ze het zoeken moet.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Anouk de rijkste coach van The Voice

Terwijl Ali in gesprek is met de jonge muzikant, vreet Anouk zich van binnen langzaam op. Het gaat van kwaad naar erger, en als Walter ook nog eens aangeeft dat zijn kans om de finale te winnen nihil is, weet ze niet meer waar ze het zoeken moet. Ze gaat dan ook helemaal los: "Ik ben niet zo blij dat je door bent. Omdat ik het gewoon echt niet goed vond. En ik denk: 'Ja, dan moeten we het zo dadelijk nog een keertje aanhoren.' Ik weet niet wat Ali gaat doen is zo'n korte tijd, om jou een soort omkeer te geven waardoor het in een keer fantastisch gaat worden. Daar geloof ik niet in."

Miniatuurvoorbeeld

Lief:

Ali B en Waylon breken hart van kleuter in The Voice

Ook Lil' Kleine is geen fan. "Ik zou het lekker bij vioolspelen houden", grapt hij. Toch is coach Waylon vastberaden om met een positieve noot af te sluiten."Het podium is voor iedereen, dus ook voor jou."

Meer van The voice of Holland? Kijk dan elke vrijdag om 20:30 naar RTL 4. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!