Beeld © The voice of Holland

Lil' Kleine maakt grote fout tijdens The Voice

07 december 2018 22:40

De 16-jarige Mikki droomt al jaren van het moment dat ze ein-de-lijk op het beroemde podium van The voice of Holland mag staan. Ze is dan ook in alle staten als er drie coaches voor haar draaien. Alleen Lil' Kleine drukt niet op de felbegeerde rode knop, en die actie wordt hem zeer kwalijk genomen.

Mikki is nog erg jong, maar ze voelt zich direct thuis op het podium. Als vanzelfsprekend zingt ze dan ook het nummer In The Name Of Love waarmee ze de strenge jury omverblaast. Waylon is de eerste die besluit te drukken, maar ook Anouk en Ali B draaien zich al snel om. Alleen Lil' Kleine zit bij het einde van het nummer nog altijd met zijn rug naar de getalenteerde kandidate. 

Miniatuurvoorbeeld

Zielig:

Ali B en Waylon breken hart van kleuter in The Voice

Als haar auditie is afgelopen krijgt ze een staande ovatie van het publiek. Anouk, Waylon en Ali B zijn razend enthousiast en snappen niet waarom de rapper niet gedrukt heeft. "Misschien een beetje stom dat ik niet heb gedrukt eigenlijk", bekent hij. "Had ik misschien ook wel moeten doen."

En hij heeft nog meer pech, want Mikki's voorkeur ging uit naar Kleine. En als de Drank & Drugs-rapper dat hoort is hij de wanhoop nabij. Hij drukt nog een paar keer op de knop, maar tevergeefs. Het is al te laat en coach Anouk gaat er met het talent vandoor. 

Zien wie er nog meer bij Anouk komen? Kijk dan elke vrijdag om 20:30 naar The voice of Holland bij RTL 4.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Anouk de rijkste coach van The Voice

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!