Beeld © John Peters

Boer zoekt Vrouw-koppel Frank en Anita uit elkaar

10 december 2018 16:37

Geitenboer Frank, bekend uit het vijfde seizoen van Boer zoekt Vrouw, en zijn Anita hebben een punt gezet achter hun relatie. Op de site van Boer zoekt Vrouw vertellen de twee dat ze sinds een maand uit elkaar zijn.

"We hebben geweldige jaren met elkaar gehad, maar merkten dat de koek een beetje op begon te raken"

De ex-tortelduifjes laten op de website van Boer zoekt Vrouw weten dat het stel gezamenlijk heeft besloten uit elkaar te gaan. "We hebben geweldige jaren met elkaar gehad, maar merkten dat de koek een beetje op begon te raken", vertelt Frank. Ondanks de breuk, gaan de twee in goede harmonie uit elkaar. "Anita is op zoek naar andere woonruimte en tot die tijd woont ze nog bij mij op de boerderij."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Boer zoekt Vrouw-Petra doet boekje open over boer Jaap

Anita vult hem aan: "Er is absoluut geen ruzie, dus we kunnen op deze manier rustig aan het idee wennen dat we geen stel meer zijn. Toevallig loopt het ook samen met mijn zoektocht naar een andere baan als dierenarts. Alles verandert. Gelukkig kan ik wel positief naar het nieuwe jaar uitkijken."

Frank en Anita waren afgelopen weekend wel nog samen op de Boer zoekt Vrouw Afterparty. "Dat was voor ons een hele fijne manier om onze Boer zoekt Vrouw jaren samen af te sluiten. We hebben een mooi feest gehad en kregen veel steun van de andere boeren die we dit nieuws al eerder hadden verteld."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!