Beeld © Ruben May

Babyboom bij oud-Boer zoekt Vrouw-boeren Jan en Henk

11 december 2018 17:36

Er is dubbel babynieuws uit Boer zoekt Vrouw-land! Vandaag laten Jan en Rianne uit seizoen 2014/2015 en Henk en Fiona uit het seizoen van 2012 weten een kindje te verwachten.

"We weten niet wat het wordt, dat wisten we bij onze vorige twee kinderen ook niet"

Aan de KRO-NCRV laten Jan en Rianne weten een tweede kindje te verwachten. Ze hebben dat nieuws gedeeld op de Boer zoekt Vrouw-afterparty afgelopen zondag. "Het wordt een jongetje! Twee kereltjes", zegt Rianne. 

Hun eerste zoontje Melle is nu iets ouder dan één jaar en snapt nog niet helemaal dat 'ie er een klein broertje bij krijgt. "Hij heeft ook totaal geen interesse in de buik. Maar ja, hij is natuurlijk nog maar 13 maanden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marian vond het moeilijk om naar Boer zoekt Vrouw te kijken

Ook Henk en Fiona zijn super blij het nieuws eindelijk te mogen delen. De twee verwachten alweer hun derde kindje. Toch willen zij niet verklappen wat het gaat worden. "We weten niet wat het wordt, dat wisten we bij onze vorige twee kinderen ook niet", zegt Fiona.

Henk voegt daaraan toe: “We vinden dat mooi van de natuur eigenlijk, dat je verrast wordt. Je weet al zoveel van het leven…”

De twee hebben al twee kids: Owen en Jolene. Ook zij zijn super blij dat ze binnenkort een broertje of zusje erbij krijgen. "Vooral Owen weet wel dat er iets gaat gebeuren, dat eerst Jolene in de buik zat en nu een nieuwe baby!"

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

BzV-Saskia en Wilfred zijn allebei tot over hun oren verliefd

RTL Boulevard sprak met boer Henk:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!