Beeld © Boxing Stars / RTL

Vervanger van Dan Karaty in finale Boxing Stars bekend

12 december 2018 09:16

Publiekslieveling Dan Karaty stapt vanavond niet in de ring van Boxing Stars. De danser heeft een scheur in zijn biceps, waardoor het niet mogelijk is op de vuist te gaan met voormalig MainStreet-ster Rein van Duivenboden. Zijn vervanger is inmiddels gevonden!

"Ik heb ja gezegd, want ik kan slecht nee zeggen"

En de gelukkige is niemand minder dan Michael Boogerd. Dat laat de oud-wielrenner vanochtend aan Giel Beelen weten op radio Veronica. Tegen Giel zegt hij: "Ik geloof het nog niet echt. Ze belden me gisterenavond nog heel laat op, toen lag ik eigenlijk al in bed. Toen belden ze nog een keertje en toen kon ik geen nee zeggen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Utopia-Billy geeft Beautygloss rake klappen in Boxing Stars

Toch heeft Michael er niet alle vertrouwen in dat hij gaat winnen van Rein. "Vorige week was ik niet helemaal mijzelf. Normaal vind je het je nog wel leuk als je een revanche krijgt, maar ik moet zeggen dat ik na mijn eerste wedstrijd niet meer echt volle bak heb kunnen trainen zoals ik wil. Het was vorige week al niet echt top, dus ik verwacht niet dat het nu heel veel beter zal zijn. Maar ik heb ja gezegd, want ik kan slecht nee zeggen."

Wij spraken gisteren met Dan Karaty over zijn blessure. "Ik ben teleurgesteld op zijn zachts gezegd", laat hij aan ons weten. 

Dan Karaty uitgeschakeld voor finale Boxing Stars

00:59
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dan Karaty uitgeschakeld voor finale Boxing Stars

De grote finale van Boxing Stars zie je vanavond om 20.30 uur bij RTL 5.