Isabella Smit Beeld © Instagram @isabellasmit1

Oud-Utopiakandidaat Isabella in verwachting

12 december 2018 10:37

Babynieuws uit het beloofde land! Isabella Smit, die lange tijd gezien werd als de gedoodverfde winnares van de eerste reeks Utopia, is namelijk in blijde verwachting.

Via Instagram laat Isabella Smit weten erg uit te kijken naar de komst van de kleine spruit. "Tien teentjes, tien vingertjes, een hartje, twee niertjes, twee longetjes... alles erop en eraan. Lieve kleine jongen, wat ben je welkom. Ik kan niet wachten om je in mijn armen te sluiten. Nog twintig weken te gaan!"

Ook onthult de voormalige realityster het geslacht van haar kindje: ze is namelijk in verwachting van een jongetje. Maar wie de vader van de baby is, is onbekend. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Romy en Cemal moesten hard werken aan relatie na Utopia

Isabella was in het eerste seizoen van Utopia verreweg de meest populaire bewoner. Dit tot grote frustratie van de andere kandidaten. Vlak voor de grande finale werd de blondine, onder toeziend oog van haar toenmalige vriendje én medebewoner Giorgio Verweij, dan ook weggestemd uit het SBS 6-programma.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Utopiaanse beauty Do geniet topless van zomerse weer

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Utopia-Isabella in tranen om verlies 'beste vriendje'

De relatie met Giorgio liep al gauw op de klippen toen hij een affaire begon met Naomi, die Isabella haar plek innam in het beloofde land. Wel zijn de twee altijd goed bevriend gebleven.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!