Beeld © Getty Images

Ellen denkt aan stoppen The Ellen DeGeneres Show

12 december 2018 18:28

Ellen DeGeneres, sinds 2003 de host van The Ellen Degeneres Show, stopt na 2020 mogelijk met haar programma. Dat zegt ze woensdag in de New York Times. Recent verlengde ze het contract van haar beroemde show tot 2020, maar dat was geen uitgemaakte zaak, zo geeft de 60-jarige comédienne toe.

Een belangrijke rol in het besluit speelt Ellens vrouw, actrice Portia de Rossi. Zij hoopt dat Ellen op den duur stopt. "Ik vind dat ze zo'n geweldige actrice en stand up comediénne is, dat ze de talkshow niet nodig heeft om haar creativiteit te uiten." Op 18 december lanceert Ellen op Netflix haar eerste stand-up special in 15 jaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellen DeGeneres haalt ook uit naar Donald Trump

Aan de andere kant krijgt Ellen van haar broer Vance het tegenovergestelde advies. Hij gelooft dat haar positiviteit hard nodig is "in dit Trump-tijdperk". Hij noemt zijn zus een "verenigende kracht" voor de Verenigde Staten.

Hoe het verdergaat, is afwachten. Het contract van de show loopt in ieder geval nog twee jaar door. Daarna zou Ellen graag in een film spelen, vertelt ze. Het liefst als "een onaantrekkelijk personage".

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thaise voetballertjes doen hun verhaal bij Ellen DeGeneres

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!