Beeld © Estera Marysia/BNNVARA

Ouch! Onwijs gênant einde van afspraakje in First Dates

13 december 2018 10:51

Het BNNVARA-programma First Dates levert elke dag romantische, maar ook heel wat gênante momenten op. Zo ook deze week tijdens de date tussen Eline en Robert.

"Ik heb een vrij dure tas gekocht deze maand"

Aan het einde van de date is daar altijd het spannende moment: wie gaat de rekening betalen? Eline is gelijk duidelijk: ze wil liever splitten. "Als een man de rekening betaalt dan hangt daar een soort van onzichtbaar kaartje aan waar 'seks' opgeschreven staat. Ik wil dat gewoon voorkomen", zegt ze.

Ook geeft ze aan fulltime te werken en prima haar eigen broek omhoog te kunnen houden. Robert moet gniffelen, maar kan zich daar prima in vinden. "Independent woman!", grapt 'ie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

First Dates Hotel komt naar Nederland

En dan gaat het een beetje mis... De pinautomaat blijft een foutmelding geven. Te laag saldo! Eline weet gelijk hoe dat komt. "Ik heb een vrij dure tas gekocht deze maand. Die wilde ik van mijn eerste salaris kopen." Uiteindelijk maakt Eline snel wat geld over van haar spaarrekening en lukt het alsnog. Robert kan er gelukkig wel om lachen. 

Fred van Leer deelt de beelden van de gênante date op zijn Instagram. En hij kan er hard om lachen, net zoals al zijn volgers. Bekijk de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pijnlijkste afwijzing ooit bij First Dates?!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!