Beeld © Het Rotterdam Project

Beau kan tranen niet bedwingen tijdens afscheid Rotterdam Project

18 december 2018 22:28

In de dubbele laatste aflevering van Het Rotterdam Project brengt Beau een bezoekje aan de kapper. En niet zomaar de eerste de beste kapper, maar de 20-jarige Soufyan, die een paar maanden geleden nog dakloos was.

"Jij bent echt het voorbeeld”

In Het Rotterdam Project geeft Beau van Erven Dorens vijf daklozen de mogelijkheid weer terug te stromen in de maatschappij. Zo ook Soufyan, die volgens zichzelf alles verpest heeft. Met hulp van Beau en zijn team, 10.000 euro en een beetje aandacht en liefde is het hem gelukt om weer naar school te gaan. Beau zoekt hem tijdens het project nog één keer op terwijl hij aan het werk is bij de kappersacademie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bijzonder moment tussen Beau en Patrick in Het Rotterdam Project

Soufyan heeft zijn leven 180 graden omgedraaid, gaat naar school en heeft zelfs zijn eigen plekje in het centrum van Rotterdam. "Ik ben echt onwijs blij, jij bent echt het voorbeeld”, spreekt Beau trots terwijl de jonge kapper alles in zich op neemt.

Als de twee afscheid nemen verdwijnt Soufyan uit beeld, maar zijn zender staat nog aan. “Waarom huilt hij nou zo?”, vraagt hij zich hardop af, terwijl Beau afstand neemt.

"Ik ben natuurlijk een huilebalk, maar we zouden allemaal een beetje meer vertrouwen moeten hebben in mensen. Kijken wat eruit kan komen, in plaats van wat er allemaal mis kan gaan”, spreekt Beau vervolgens met de tranen in zijn ogen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patrick van Het Rotterdam Project op Instagram

Het was niet alleen voor Beau een emotionele aflevering, maar ook voor zijn kandidaten. Zo vertrok de verslaafde Patrick naar een afkickkliniek in Zuid-Afrika, kreeg moeder Stephany eindelijk haar eigen plekje en zocht Yvar na acht jaar zijn moeder op in Amerika.

Het Rotterdam Project gemist? Bekijk dan nu alle afleveringen bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!