Beeld © YouTube-kanaal The voice of Holland

Maan en Vinchenzo blikken terug op hun The voice of Holland-avontuur

18 december 2018 18:07

Niets is mooier dan het herbeleven van je mooiste herinneringen. In Relive The Voice of Holland blikt Maan, samen met vier oud-talenten terug op hun deelname aan The voice of Holland. Deze keer is Vinchenzo aan de beurt.

"Ik denk dat er wel een paar optredens zijn waar ik het meest van heb genoten en dit was er een van"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vinchenzo zingt titelsong van First Kiss

Aan de hand van foto's blikken Maan en Vinchenzo terug op al zijn avonturen in het programma. Dat begon niet met zijn deelname aan The voice of Holland, maar het allereerste seizoen van The Voice Kids. Vinchenzo was toen twaalf jaar oud. Op de foto's is duidelijk te zien hoe schattig de zanger er toen nog uitzag.

Op zijn zestiende deed Vinchenzo mee aan de volwassenversie van de talentenjacht, waar hij in 2017 aan meedeed. Een van de optredens die hij nooit al vergeten, was tijdens de vierde liveshow. Op de foto is te zien dat de zanger drie keer een negen en een negenenhalf scoorde bij de jury voor zijn versie van Say You Won't Let Go van James Arthur. "Ik denk dat er wel een paar optredens zijn waar ik het meest van heb genoten en dit was er een van", glundert Vinchenzo.

In de hele video zie je nog meer bijzondere Voice-momenten van Vinchenzo.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!