Beeld © ANP

Patty Brard aan de slag voor TLC

19 december 2018 14:53

Voor de zender TLC gaat Patty Brard in het voorjaar een nieuw programma maken. Alles draait om de relatie tussen schoonouders en schoonzoons- en dochters. Als die niet helemaal lekker loopt, dan komt de tv-diva to the resque.

"Eén doel: dat het weer gezellig wordt"

Iedereen die geen ideale relatie heeft met schoonpa of -ma kan zich opgeven bij TLC. De 'gelukkigen' die worden gekozen, gaan met Patty naar een exotisch oord om daar de verstandhouding te verbeteren. "Misschien helpt het om in een andere omgeving te zijn, zonder de rest van de familieleden eromheen die allemaal een mening hebben die ze meestal niet onbesproken laten. En daarnaast: vreemde ogen dwingen en ik ben een objectieve vreemde eend in de bijt met maar één doel: dat het weer gezellig wordt tussen jullie," vertelt Patty aan Weekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jim Bakkum en Patty Brard in finale Het perfecte plaatje

Patty weet als geen ander hoe het is als dingen mislopen in een familie. Geld en jaloezie spelen volgens haar vaak een rol. "Zo ontstaat een vertekend beeld van een ander. Het lijkt me dan ook ontzettend bevredigend om als ervaringsdeskundige en daarom als een soort mediator aan de relatie tussen schoonouders en schoonkinderen te werken om te kijken hoe hun relatie verbeterd zou kunnen worden," aldus Patty.

Hoe de serie gaat heten en wanneer het wordt uitgezonden is nog niet bekend. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard schuift elke week aan bij RTL Late Night

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!