Beeld © The Voice of Holland

Dit zijn de grote kanshebbers van The voice of Holland

19 december 2018 17:48

Nu de audities achter de rug zijn, is het tijd om de balans op te maken. De volgende vijf kandidaten kunnen met een gerust hart de battles in. Zij kregen namelijk de meeste views op YouTube.

1. Patricia van Haastrecht met Rise Up

Als de 29-jarige aanstormende zangeres begint met zingen, wordt het muisstil in de zaal. Het duurt dan ook niet lang voordat zowel Waylon als Ali B drukken op die begeerde rode knop. Ook Lil' Kleine en Anouk volgen al snel het voorbeeld van de heren.

Als het nummer ten einde loopt, begint de run op het grote talent. Alle coaches willen dolgraag met haar werken, maar er is er maar eentje die geluk heeft: Waylon.

2. Ginger – Papa / Treur Niet

Met zijn auditie weet Ginger een gevoelige snaar te raken bij Lil' Kleine. De rapper kan zijn tranen niet bedwingen als de 25-jarige zijn zelfgeschreven rap opdraagt aan zijn zieke vader. "Ik zeg je eerlijk, ik heb tranen en ik heb kippenvel, man", vertelt de rapper terwijl hij een traantje wegpinkt. "Echt serieus, wauw."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Is dit de beste auditie van The Voice tot nu toe?

3. Dennis van Aarssen met That’s Life

Hij is pas 24 jaar, maar heeft nu al een stem die je omverblaast. De coaches kunnen dan ook niets anders dan drukken. Het lukt Waylon uiteindelijk de jonge zanger voor hem te winnen.

4. Kimberly Fransens met My Heart Will Go On

Kimberly Fransens weet met haar interpretatie van My Heart Will Go On van Céline Dion hoge ogen te gooien. Ze haalt alles uit de kast om de jury omver te blazen en dat lukt. Wauw!

Miniatuurvoorbeeld

Oeps:

Oeps! Heb jij de nip slip in The Voice gespot?

5. Menno Aben met Make It Rain

Bij The voice of Holland gaat het om écht talent. Alleen het beste van het beste is goed genoeg. De beste stem en de juiste mentaliteit, daar draait het om. De 18-jarige Menno heeft het allemaal en zet een verpletterende auditie neer.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!