Beeld © Mike van den Toorn

RTL neemt afscheid van Dance Dance Dance

21 december 2018 21:18

Het populaire dansprogramma Dance Dance Dance zal volgend seizoen niet langer meer te zien zijn bij RTL, maar bij SBS. Dat maakte presentatrice, en voormalig deelneemster, Renate Gerschtanowitz vanavond bekend tijdens de vroege editie van Shownieuws.

Na vier indrukwekkende seizoenen vol met verborgen danstalent verhuist het succesvolle programma, samen met It Takes 2, naar SBS. En dat zorgt voor flink wat opschudding in Hilversum, want het paradepaardje van de zaterdagavond is de tweede op rij die John de Mol met zich meeneemt.

En als het aan de mediamagnaat ligt, blijft het daar niet bij. Hij probeert dan ook met man en macht zijn 'kindje', The voice of Holland, naar zijn nieuwe thuisbasis te krijgen. Of dat kan? "Dat moet je aan de 44 advocaten van Talpa en RTL die daar nu mee bezig zijn vragen", vertelde hij afgelopen week aan tafel bij Pauw.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ruim 1,3 miljoen zien finale Dance Dance Dance

Dance Dance Dance was voor vier fantastische seizoen lang een begrip op de zaterdagavond en trok elke week steevast miljoenen kijkers. Iedereen was dan ook verbaast toen presentator Jandino tijdens het meest recente seizoen, dat eindigden in september, vervanger werd door Humberto Tan. 

Het is nog niet bekend wie de danssensatie bij SBS gaat presenteren en of de jury gelijk blijft. Wat Renate al wél kan verklappen is dat het programma in 2019 weer terug keert op de buis. Alleen dit keer een paar cijfertjes verder.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Expeditie-Dominique in Dance Dance Dance met Steven?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!