Beeld © William Rutten/RTL

Wendy: 'The voice of Holland blijft volgend jaar bij RTL'

23 december 2018 19:34

The voice of Holland is het gesprek van de dag, niet vanwege de zinderende battles maar omdat John de Mol zijn zinnen heeft gezet op het programma. Hij zou de talentenjacht naar zijn zender SBS 6 willen halen en heeft er zelfs 44 advocaten op heeft gezet om dit voor elkaar te krijgen. Wendy van Dijk laat aan RTL Boulevard weten dat The voice of Holland volgend jaar gewoon nog op RTL 4 te zien is.

"We zijn in ieder geval gevraagd in juni dagen vrij te houden voor The Voice"

Wendy: 'The voice of Holland komt volgend jaar terug bij RTL'

01:27

The voice of Holland blijft sowieso nog een jaar bij RTL, vertelt de presentatrice. Zij en haar medepresentator Martijn Krabbé hebben de opnamedagen voor volgend jaar al geblokt in hun agenda. "We zijn in ieder geval gevraagd in juni dagen vrij te houden voor The Voice, dus dat betekent maar één ding."

Wat er daarna gebeurt is volgens Wendy nog niet duidelijk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn Krabbé denkt niet dat The Voice een succes maakt van SBS

Als het programma zou verhuizen naar SBS 6, weet Wendy niet wat er met haar rol als presentatrice van het programma gebeurt. "Mijn contract loopt af in juni, dus het wordt wel spannend welke kant het opgaat." Nu is ze nog druk in onderhandelingen met de zender. "Maar ik voel me prima bij RTL, dus we zien het wel."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!