Beeld © Ex on the Beach: Double Dutch

Nieuwkomer Jim zorgt voor flink wat opschudding in EOTB

24 december 2018 09:11

Met de komst van 'Jim' gisteravond in Ex on the Beach: Double Dutch kwam er direct weer een portie extra drama in de villa. Vooral wanneer deze nieuwbakken ex zijn pijlen blijkt te richten op Djessy, wordt bad body Brody wederom loco loco.

Afgelopen weken konden we al zien hun Elias vanaf de eerste minuut jaagt op de beeldschone Djessy. Maar het lijkt er nu op dat hij concurrentie krijgt van haar ex-liefje Jim, die de vorige aflevering aanspoelde.

"Als ik de kans schoon zie, dan is ze voor mij", vertelt Jim bij zijn aankomst op het strand, terwijl Elias nog moet bijkomen van deze nieuw ontstane situatie. En het vuur wordt direct nog meer opgestookt wanneer Djessy en Jim direct samen vertrekken voor een romantische date. En die is volgens de beelden reuze gezellig! Het vuurwerk is overduidelijk nog steeds aanwezig, maar Djessy heeft óók nog gevoelens voor haar holiday romance Elias. Al steekt nieuwkomer Jim daar een stokje voor en laat hij direct weten wie de baas is. "Als die jongen iets van haar wil en zij wil dat niet, dan zal ik er zeker een stokje voor zeker", vertelt hij in de camera. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Mezdi op de vuist met Ex On The Beach-Brody

Hoewel bij Jim en Djessy de oude gevoelens boven komen, verlangt Djessy na de date direct terug naar de gespierde armen van Elias. En dat valt niet bij iedereen in goede aarde... Al helemaal niet als vervolgens Jim zijn intenties bij de andere mannen duidelijk maakt, onder het motto: aanval is de beste verdediging. "Als ik haar pakken kan, dan pak ik haar gewoon."

Maar het feest is pas compleet als bad boy Bordy lucht krijgt van de situatie en zich ermee gaat bemoeien. "Zij moet jou niet aan het lijntje houden", probeert hij op Elias in te praten. Als hij hetzelfde vertelt in het gezicht van Djessy barst zij in tranen uit. Beide heren proberen haar te troosten, maar Djessy kiest voor zichzelf. Ze besluit dan ook Elias op afstand te houden en alleen te gaan slapen. En zo komt er weer een einde aan een dag in de hel, waarbij de strijd om Djessy onbeslist blijft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Is dit met wie Viktor van Ex on the Beach eindigt?!

Aflevering zes zie je nu terug op de site van MTV. Aankomende zondag om 22.00 uur zie je weer een nieuwe aflevering van Ex On the beach: Double Dutch op tv.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!