Beeld © Ex on the Beach: Double Dutch

Oude bekende duikt op in Ex on the Beach: Double Dutch

24 december 2018 10:11

Een nieuwe wraakzuchtige ex maakte gisteren haar opwachting in Ex on the Beach: Double Dutch. En deze verleidelijke dame gooide met haar aankomst direct alle mogelijke relaties overhoop. Kortom, drama.

In de gloednieuwe aflevering van de realityshow Ex on the Beach: Double Dutch staat de rode tablet op springen. Een nieuwe ex staat klaar om aan te spoelen en het is aan Renan, Mezdi en Robin om de dame te verwelkomen. En terwijl de heren nietsvermoedend op het strand liggen te relaxen, verschijnt daar uit het niets een ex van Mezdi in het water. En niet zomaar eentje, maar zijn 'Temptation-collega' Yasmine!

De twee hadden na het programma een kortstondige relatie, maar uit de manier waarop Yasmine haar ex begroet blijkt dat ze niet echt lekker uit elkaar zijn gegaan. "Hoi fucker, blij om mij te zien", spreekt de Vlaamse haar ex-liefje Mezdi aan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Is dit met wie Viktor van Ex on the Beach eindigt?!

Yasmine wil vooral antwoorden, aangezien Mezdi haar bedrogen heeft met een goede vriendin. Pijnlijk! Helaas moeten die nog even wachten, want eerst gaat ze op date met de gespierde Renan. En die is zo onder de indruk van haar verschijning, dat hij zijn Viktor compleet vergeet. "Who's my ex?", plaagt hij zijn nieuwe meisje tijdens de date.

Als de twee terugkeren van hun date moet hij dan ook hoognodig een woordje spreken met Viktor. En hij dumpt haar direct. "Ik had echt nooit op hem in moeten gaan. Ik voel me echt gewoon naïef en dom", weent Viktor na het gesprek in de camera. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oude vlam Viktor spoelt aan in Ex on the Beach

Maar wie dacht dat daar de drama ophoudt, heeft het goed mis. Want terwijl Renan zijn Viktor de bons geeft, wordt Yasmine helemaal gek van haar ex Mezdi. Ze is in alle staten en ziet witheet. De enige oplossing is volgens haar om hem te bekogelen met haar bord en bestek... Ouch! En dat terwijl het gezelschap op het punt staat om te gaan stappen, dat wordt een gezellige avond...

Hoe het afloopt zie je volgende week in aflevering zeven van Ex on the Beach. Aflevering zes zie je nu terug op de site van MTV. Aankomende zondag om 22.00 uur zie je weer een nieuwe aflevering van Ex On the beach: Double Dutch op tv.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!