Gerard Joling Beeld © ANP

Gerard Joling vertrekt naar zonnig Curaçao

27 december 2018 14:50

Gerard Joling heeft een ontzettend drukke tijd achter de rug en dus is het hoog tijd voor vakantie. Vandaag pakte de altijd goedlachse zanger zijn biezen om te gaan genieten van een welverdiende vakantie op het prachtige Curaçao.

Via Instagram deelt Gerard Joling een filmpje waarop te zien is hoe hij zich klaarmaakt voor de vlucht. En de zanger maakt er, zoals op de beelden te zien is, zoals altijd weer een echt feestje van. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Gerard Joling zet RTL Boulevard-studio op zijn kop met kerstsingle

Hoewel Geer van plan is om heerlijk te gaan genieten op Curaçao, reist hij ook naar het eiland af voor werk. De rasentertainer is namelijk gevraagd om een optreden te verzorgen bij een luxueus resort en daar heeft Gerard natuurlijk wel oren naar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Gerard Joling dolblij door kiekje met koningin Máxima

Eerder liet Gerard al aan RTL Boulevard weten hoofdzakelijk aan het strand te willen gaan liggen op Curaçao. Hij heeft het zo druk gehad met de promotie van zijn single Christmas On The Dancefloor dat Geer het nu de hoogste tijd vindt om even lekker bij te gaan komen van het afgelopen jaar.

Voorlopig moeten we het wel even zonder de diva doen in ons koude kikkerland, pas over twee weken zal hij weer voet zetten op Hollandse bodem.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!