Beeld © The voice of Holland

Waylon schiet uit zijn slof in The voice of Holland

28 december 2018 22:35

We moesten afgelopen weken al afscheid nemen van een aantal kandidaten die het onderspit moesten delven. En ook deze week moest iedereen weer flink aan de bak. En als je coach dan ineens zijn pittige kant laat zien, is dat best heftig.

“Jij hebt geen idee wat voor attitude jij met je meedraagt”

De 29-jarige Jade is met haar zonnebril en hoge hairdo een bijzondere verschijning. In tegenstelling tot haar partner in crime, de rustige Yentl. Het duo is dan ook een unieke combinatie en dat wordt nogmaals versterkt door het nummer dat coach Waylon heeft uitgekozen: Blank Space van hitsensatie Taylor Swift.

Het nummer behoort niet tot het dagelijkse repertoire van de dames en daarom moet er flink worden geoefend, zowel thuis als in de studio. Waylon verwacht dan ook dat de twee tijdens de repetities álles laten zien. Maar hij is niet tevreden...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John de Mol: 'Geen 44 advocaten op The voice of Holland'

De meiden hebben namelijk niet samen geoefend, en dat is volgens de coach duidelijk te horen. “Ik was bezig in de studio. En ik ben toch in Engeland”, verdedigt Jade zichzelf, waarop Waylon niets anders kan dan uit zijn slof schieten. Hij accepteert dan ook haar weerwoord niet, en vindt dat ze maar tijd moet vrijmaken om te oefenen.

Duidelijk nog over de zeik spreekt de coach zijn frustraties uit tegenover de camera: “Oké, cool jij wil de artiest wel zijn. Maar dan moet je hier komen op het podium, en moet je het facking hard nailen."

“Ik ben echt facking kwaad op jou, weet je dat”, zegt de coach. En als Jade vervolgens wéér met smoesje op de proppen komt, is hij het helemaal zat. “Jij hebt geen idee wat voor attitude jij met je meedraagt”, valt hij uit. Ook spreekt hij haar aan op het feit dat ze constant haar zonnebril draagt.

Miniatuurvoorbeeld

oeps:

Oeps! Heb jij de nip slip in The Voice gespot?

Jade is compleet over haar toeren en pikt het getier van Waylon niet langer. Ze kiest dan ook eieren voor haar geld en verlaat zo snel als ze kan de studio. Even lijkt het erop dat ze niet meer terug komt, maar dan besluit ze het nog een keer te proberen. “Ik ben doorgegaan, ik ben niet zo zwak, ik kan er tegen”, vertelt de kandidate terwijl ze zich klaarmaakt voor The Battles. Zand eover

Wat gebeurd is, is gebeurd. Maar is het ook verwerkt? Eén ding is zeker: het voorval heeft wel adrenaline opgeleverd. Toch is Anouk allesbehalve enthousiast, ze vond Jade zelfs tijdens haar auditie beter dan nu. “Het is veel te veel voor mij”, valt Ali B haar bij. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk verrast iedereen in The voice of Holland

Desondanks gaat Waylon tóch voor de excentrieke Jade, en die kan het amper geloven. Een gewaagde keuze? We gaan het zien in de volgende ronde!

Meer Battles? Kijk dan volgende week weer naar The voice of Holland om half 9 bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!