Beeld © the voice of Holland

Ali B geeft de hoop op In The voice of Holland

28 december 2018 22:37

Aan coach Ali B de eer om de laatste Battle van de avond te leiden. En dat is een zware opgave. Ali zet Earl en Menno tegenover elkaar, alleen is de energie nergens te vinden volgens de kritische coach.

“Dit is zo ongekend saai"

Tijdens The Battles krijgen de heren van hun coach het lastige nummer What About Us van Pink in hun maag gesplitst. En het lied ligt de talenten niet echt lekker in de mond. Ze hebben er dan ook ontzettend veel moeite mee en coach Ali kan het dan ook niet laten om zijn mening te delen: “Dit is zo ongekend saai.”

Na de muzikale peptalk gaan de repetities met de band al niet veel beter. “Soms voel ik mij zoals Anouk zich af en toe voelt: ik wil naar huis”, grapt Ali. Hij snapt dan ook niet waarom de heren niet meer vuur geven. “Snap je wel welk podium je hebt. Vrijdagavond voor miljoenen kijkers, besef je dat wel?”, leest hij ze de les.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maan en Vinchenzo blikken terug op hun The voice of Holland-avontuur

Toch gaat het knopje om, want tijdens de daadwerkelijke Battle halen ze alles uit de kast. Waylon noemt de heren dan ook "erg gewaagd" aan elkaar. Toch steekt er eentje met kop en schouders bovenuit en dat is volgens Ali Menno.

Miniatuurvoorbeeld

Pijnlijk:

Ouch! Anouk deelt haar ongezouten mening in The Voice

Meer Battles? Kijk dan volgende week weer naar The voice of Holland om half 9 bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!