Beeld © Boer zoekt Vrouw

BzV-koppel Michelle en Maarten gaan samenwonen

31 december 2018 17:12

Michelle en Maarten, het Brabantse stel uit het populaire tv-programma Boer zoekt Vrouw, kunnen geen minuut zonder elkaar. Daarom hebben tortelduifjes besloten bij elkaar in te trekken. "We gaan samenwonen, over twee weken", verklapt de boerin in het programma Kraak! van Omroep Brabant.

"Maarten komt binnenkort richting Boekel"

De tortelduifjes laten er geen gras over groeien: ze gaan samenwonen, en al over twee weken! "Maarten komt binnenkort richting Boekel", vertelt een dolgelukkige Michelle enthousiast in het tv-programma. 

Afgelopen kerst was het precies één jaar geleden dat Michelle besloot mee te doen aan het succesvolle programma, al had ze wel zo haar twijfels. “Het is niet niks om jezelf bloot te geven op tv. Maar op een gegeven moment dacht ik: ik doe het gewoon", vertelt de champignonkweker tijdens het interview. Maar niets aan het handje, want Michelle bleek erg geliefd. In totaal kreeg ze meer dan 200 brieven!

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Zoontje voor Boer zoekt Vrouw-koppel Leo en Eline

Toch was er maar eentje die haar hart wist te veroveren: Maarten. Ze geeft dan ook toe dat ze eigenlijk al vanaf het moment dat ze zijn brief las, wist dat hij de ware was. "Ik had wel het idee: dat wordt ’m", aldus een verliefde Michelle.

Hoe het verhaal is afgelopen, is inmiddels bij iedereen bekend. Bekijk het complete interview hieronder:

 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!