Beeld © ANP

Vader Abraham teleurgesteld in De Slimste Mens

02 januari 2019 19:30

Pierre Kartner, beter bekend als Vader Abraham, is teleurgesteld in Maarten van Rossem. Het knorrige jurylid van De Slimste Mens maakte in het programma duidelijk dat hij geen fan is van het Smurfenlied. En dat pikt de liedjesschrijver niet.

"Hij zal wel een intellectueel persoon zijn als je hem zo hoort"

Na de uitzending van De Slimste Mens tweette Vader Abraham: "Ongemakkelijk om te zien hoe een intelligente volwassen man zoals Maarten van Rossem een kinderliedje zoals het Smurfenlied (tientallen jaren na dato) de grond in stampt." Opvallend genoeg was dit de eerste tweet van de geestelijk vader van de Smurfen sinds het aanmaken van zijn Twitteraccount in 2009.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De slimste mens ook populair tijdens kerst

Aan RTL Boulevard laat hij weten dat hij niet boos is op Maarten van Rossem, maar teleurgesteld. En dat is natuurlijk veel erger. "Ik ben teleurgesteld. Die man zijn humor kan ik appreciëren en hij zal wel een intellectueel persoon zijn als je hem zo hoort. Maar ja, op het moment dat hij dat zegt, zit hij in die luie stoel met nog net geen biertje in zijn hand te verdienen aan de Smurfen eigenlijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes doet mee aan De slimste mens

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!