Beeld © AVROTROS

De eerste Wie is de Mol?-hints op een rij

05 januari 2019 07:03

Wie is de Mol? is nog niet begonnen, of de hints en theorieën worden ons alweer om de oren geslingerd. Zouden we nu al weten wie de mol is? Deze verdachten kunnen we alvast in ons molboekje opschrijven.

Sinan

In deze beelden op het Instagramaccount van het televisieprogramma is te zien hoe de inmiddels beroemde muurschildering werd gemaakt. Maar valt je ook op dat alle namen die in beeld komen trillen, behalve die van Sinan Can... Is het een hint? Of een luie video-editor?

De video werd overigens om precies 7.00 uur vanochtend op Instagram geplaatst. En laat Sinan nou in 1977 geboren zijn...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste beelden nieuwe seizoen Wie is de Mol? zijn hier

Nielson

Nielson wordt in het dagelijks leven bijna nooit met bril gespot, maar in Wie is de Mol? heeft hij deze wel ineens nodig. Is het omdat hij blind is...? Net als een mol?

Wat natuurlijk ook verdacht is, is dat hij tijdens dit gesprek met kandidaat Rick Paul aan zijn gezicht zit. En dat is een typisch lichaamsgebaar dat je maakt wanneer je liegt.

Rick Paul

In de promo zit ook een shot dat erop zou kunnen wijzen dat Rick Paul de mol is. Hij zit namelijk wel erg ver van de rest van de groep af tijdens de allereerste eliminatie. Komt het doordat hij als enige sowieso wel doorgaat?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

It's official: dit zijn de kandidaten van Wie is de Mol? 2019

De eerste echte hint?

Naar wie deze hint moet wijzen, is enkel nog giswerk. Zoals we allemaal weten, werden de kandidaten aangekondigd met een muurschildering. In het filmpje van de making off van deze schildering, is echter nóg iets op de muur te zien. Het gaat hier om het hoofd van een man.

De molloten-website Wie Is De Mol Hints heeft ontdekt dat dit de cover is van het album Get Your Rocks Off van Eddie & The Hod Rods. Naar wie deze hint wijst is nog de vraag. Maar mocht je willen puzzelen: het album komt uit 1994, er staan 13 nummers op, het is een Engelse punkband en een hot rod is een oldtimer. Succes!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!