Beeld © HBO

Oops! Nicole Kidman verklapt releasedatum Big Little Lies

03 januari 2019 06:28

Nicole Kidman heeft voor haar beurt gesproken over de aanvangsdatum van het tweede seizoen van Big Little Lies. In een interview verklaarde de actrice dat de tweede reeks van de hitserie in juni begint.

Volgens website The Wrap wilde HBO echter helemaal nog niet bekendmaken wanneer het drama wordt uitgezonden. De zender bevestigt noch ontkent dan ook de informatie van de actrice, die ook producent is van de serie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Big Little Lies-acteur scoort rol in Godzilla vs. Kong

Big Little Lies, gebaseerd op het gelijknamige boek van Liane Moriarty, zou eigenlijk een mini-serie zijn. Het eerste seizoen uit 2017 had dan ook een vrij gesloten einde. Omdat het programma ontzettend populair bleek, besloten HBO en de makers toch met een tweede seizoen te komen. "De reden dat we dat gedaan hebben, is simpelweg omdat de kijkers riepen dat we dat echt moesten doen", aldus Nicole Kidman.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Schrijfster Big Little Lies komt met nieuwe serie

Behalve de Australische actrice keren ook mede-producent Reese Witherspoon en onder meer castleden Shailene Woodley, Laura Dern en Zoë Kravitz terug in de tweede reeks. De makers wisten Meryl Streep te strikken voor de rol van de moeder van personage Celeste.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!