Beeld © Film District

Stom! Dit verdwijnt er in januari van Netflix

03 januari 2019 22:00

Op 1 januari werden we getrakteerd op een hele trits aan nieuwe titels op Netflix, maar de nieuwe releases gaan helaas ook altijd gepaard met shows en series die verdwijnen.

Vooral op 5 januari zal er een grote schoonmaak plaatsvinden, blijkt uit het overzicht. Wil je niet voor een onaangename verrassing komen te staan? Blok deze data dan alvast in je agenda en laat het bingen maar beginnen!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beelden Belgische treinramp gebruikt in Netflix-film Death Note: 'Wansmakelijk'

Wanneer Jasons relatie stukloopt, staan zijn beste vrienden vierkant achter hem en ook zij blijven single tot Jason weer toe is aan een nieuwe relatie. 

That Awkward Moment – 4 januari

Cheerleader Britney ziet zich al samen met haar team schitteren in een videoclip van Rihanna, maar als haar plan finaal de mist ingaat moet ze snel te werk gaan om het recht te zetten. 

Bring It On: All or Nothing – 5 januari

De middelbare school ligt in een ver verleden en Jim en Michelle stappen in het huwelijksbootje. Reden genoeg voor Stifler om het ultieme vrijgezellenfeest te plannen.

American Pie: American Wedding - 5 januari

De vier losbandige vrienden van American Pie keren terug naar East Great FAlls om tijdens de tienjarige schoolreünie allerlei herinneringen op te halen.

American Pie: Reunion – 5 januari

Dit waargebeurde verhaal toont de opkomst en ondergang van Danny Greene, die in de jaren '70 in Cleveland de leiding in de georganiseerde misdaad overnam van de maffia.

Bulletproof Gangster – 5 januari

Vijf getrouwde mannen huren in het geheim een luxe appartement om met andere vrouwen af te spreken. Als er een moord wordt gepleegd, blijkt dat ze wel meer geheimhouden.

The Loft – 27 januari

Benieuwd naar het hele overzicht van titels die zullen verdwijnen? Die vind je hier. Gelukkig verschijnen er ook nog tal van nieuwe titels online. Een greep uit het overzicht zie je hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!