Beeld © Netflix

Seizoen 2 van You komt eraan en dit kunnen we verwachten

04 januari 2019 22:01

Na het ongekende succes van de Netflix-serie You, kon een tweede seizoen niet uitblijven. We zullen nog even moeten wachten, maar de streamingsdienst licht alvast een tipje van de sluier op.

Seizoen één sloot af met een grote cliffhanger, toen Candace plots de boekenwinkel van Joe binnenwandelde. Netflix Nederland laat weten dat we in het nieuwe seizoen meer te weten zullen komen over Candace. Ook maakt Joe weer zijn opwachting, hij zal verhuizen naar Hollywood om een nieuw leven op te bouwen en opnieuw liefdesgeluk te vinden. De streamingsdienst laat ook weten dat er meer duidelijkheid wordt geschept over zijn traumatische jeugd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stom! Dit verdwijnt er in januari van Netflix

Of John Stamos weer te zien zal zijn als Dr. Nicky of dat hij schittert in afwezigheid, laten de schrijvers in het midden. "Hij zit in de gevangenis en vecht voor zijn onschuld. Het is te vroeg om te zeggen dat Dr. Nicky terug zal keren, maar we praten veel over dit personage. We willen zijn verhaal graag blijven vertellen." Wanneer het nieuwe seizoen wordt uitgezonden, is vooralsnog niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix waarschuwt voor levensgevaarlijke Bird Box-challenge

Deze bloedstollende serie is al vergeleken met Riverdale, Gossip Girl en Pretty Little Liars. You volgt het verhaal van de geniale bedrijfsleider van een boekenwinkel als een blok voor de mooie Beck (Elizabeth Lail, Anna uit Once Upon A Time). Joe, gespeeld door Penn Badgley (Gossip Girl), begint al snel rare trekjes te vertonen. Hij bestudeert de sociale media-profielen van Beck obsessief, en gebruikt de informatie om indruk op haar te maken. Ook Shay Mitchell, bekend als Emily Fields uit Pretty Little Liars.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!