Beeld © Stijn Ghijsen

Al meer dan 10.000 euro opgehaald voor Een Huis Vol-papa Jay

07 januari 2019 16:14

Alleenstaande vader van vijf kinderen Jay Lopez weet niet zo goed wat hem overkomt nu er opeens meer dan 10.000 euro voor hem is opgehaald door een fan. "Het geld is allemaal voor mijn kinderen."

"Ik sta te trillen op mijn benen"

Jay is een alleenstaande vader die werd gevolgd door het televisieprogramma Een Huis Vol op NPO1. Koen Joosen uit Etten-Leur zag dit en wilde hem graag een kleinigheidje geven. "Hij raakt mij. De manier waarop hij met zijn gezin omgaat, hoe hij zijn vijf kinderen opvoedt. Dat doet mij gewoon heel erg goed", vertelt Joosen aan EditieNL. "Ik wilde graag een tientje geven dus ging ik online op zoek naar een plek waar ik dat kon doen, maar die was er nog niet. Dus heb ik vorige week maar een doneeractie aangemaakt. En dat loopt nu storm. 

Voor Jay komt de actie als een enorme schok en is erg onder de indruk. "Het is heel bijzonder dat er mensen zijn die dit doen." Als de alleenstaande vader te horen krijgt om hoeveel geld het gaat is hij er stil van. "Ongelofelijk. Ik laat het maar op mij afkomen. Ik ben er stil van."

Het volledige interview met initiatiefnemer Koen lees je bij Editie NL.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!