Beeld © Getty Images

Verrassing! Grey's Anatomy krijgt extra afleveringen

08 januari 2019 12:53

Fans van de populaire ziekenhuisserie Grey's Anatomy kunnen vanavond hun hart ophalen bij de start van seizoen vijftien op de Nederlandse televisie. Maar er is nóg meer nieuws uit het Grey Sloan Memorial Hospital: het vijftiende seizoen krijgt namelijk extra afleveringen. Just what te doctor orded!

Grey's Anatomy is al jaren wereldwijd geliefd bij honderden fans. Daarom heeft zender ABC, waarop de populaire show wordt uitgezonden, extra afleveringen geregeld van het vijftiende seizoen. Drie om precies te zijn. Dit houdt in dat het seizoen niet bestaat uit 22, maar uit 25 afleveringen. Yes! Extra genieten van onze favoriete dokters!

Toch is dit niet het seizoen met de meeste afleveringen, dat was namelijk het tweede seizoen dat bestaat uit 27 heerlijke pareltjes.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nooo: Ellen Pompeo hint op einde Grey's Anatomy

In Amerika zijn de dokters inmiddels alweer een paar weken druk bezig met het helpen van hun patiënten. Daarom weten we ook al dat Josh Radnor, bekend uit How I Met Your Mother, zijn opwachting maakt in het nieuwe seizoen. Hij zal één van de flings spelen van hoofdpersonage Meredith Grey. 

Nog niet helemaal bij? Bekijk dan de eerste veertien seizoen nu bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!