Gordon acht kans verzoening Gerard klein

09 januari 2019 07:15

Gordon ziet een hereniging met Gerard Joling er voorlopig niet van komen nu hij naar de Talpa-zender SBS6 is overgestapt. “Er staat voorlopig niets op de agenda, maar zeg nooit nooit. Met Gerard weet je het nooit”, zegt het nieuwe SBS-gezicht.

“Ik denk dat de nieuwe Geer al is opgestaan”

Goor vindt momenteel de chemie bij Trijntje Oosterhuis, met wie hij in de jury zit van de talentshow DanceSing. “Ik denk dat de nieuwe Geer al is opgestaan”, zegt Gordon voor de camera van het ANP.

Met Trijntje beoordeelt Gordon de zangkwaliteiten van de zingende dansers en dansende zangers. Gordon: “Trijntje en ik vormen een hele leuke combinatie, al zeg ik het zelf. Ik ben dol op Trijn. Ik ken haar natuurlijk al heel lang. Het is het Amsterdamse dat in ons zit.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon aangeslagen door overleden 'Tante Zus'

Bij zijn overstap naar Talpa moest Gordon afscheid nemen van zijn RTL-programma Hotter than my daughter. Patty Brard volgt hem op. “Ik sprak Patty afgelopen week nog", vertelt hij. "Het gekke is, we hebben Patty ooit zelf gevraagd om mee te doen. Ze had natuurlijk zelf ook een hotter kunnen zijn. Ik kijk wel uit naar haar invulling van het programma. Ze ziet nu ook met eigen ogen dat er veel leed schuilgaat achter voordeuren in Nederland. Ze moet het zo echt mogelijk proberen te doen en dat doet ze.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!