Barrie Stevens Beeld © ANP

Barrie Stevens maakt opwachting in GTST

09 januari 2019 19:18

Na Bertrie Wierenga en Cecilia Adorée maakt er nog een nieuw gezicht zijn entree in Goede Tijden, Slechte Tijden. Niemand minder dan Beter Laat Dan Nooit-icoon Barrie Stevens zal binnenkort namelijk in de serie verschijnen als binnenhuisarchitect Rudie.

"Ik vind het een grote eer dat ik hier een rol in mag spelen"

In RTL Boulevard laat Barrie Stevens weten erg uit te kijken naar zijn nieuwe acteerklus. "Het is geweldig. Goede Tijden, Slechte Tijden is al 28 jaar een begrip in Nederland. Ik vind het een grote eer dat ik hier een rol in mag spelen. Het is zo'n geoliede machine. Van productie, schmink tot aan de catering... het is ongelooflijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Nieuwe GTST-dame zorgt voor reuring in soapdorp Meerdijk

Toch is voor de van oorsprong Engelse acteur nog behoorlijk wennen om zoveel teksten uit zijn hoofd te moeten leren. "Het is heel pittig. Ik krijg echt enorme pakken met scripts."

Barrie legt uit hoe hij de teksten vervolgens uit zijn hoofd leert: "Midden in de nacht spreek ik dan de teksten van de ander in met een bandrecorder. Ik neem dus de tekst van de andere acteur op, daar luister ik naar en dan geef ik antwoord tegen de bandrecorder."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Betoverend uitje van GTST-cast in Disneyland Paris

Barrie zal in Goede Tijden, Slechte Tijden te zien zijn als Rudie, een man op leeftijd die binnenhuisarchitect van beroep is. Over een maand zal hij zijn opwachting maken in de bekendste soap van Nederland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Aukje van Ginneken ziet comeback in GTST wel zitten

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!