Beeld © Instagram @beauvaned

Patrick uit Het Rotterdam Project is uit de afkickkliniek

10 januari 2019 15:08

In het indrukwekkende programma Het Rotterdam Project konden we zien hoe de dakloze Patrick naar Zuid-Afrika vertrok om voor eens en altijd af te rekenen met zijn drugsverslaving. Nu is hij terug, en presentator Beau zocht hem natuurlijk op.

"Home sweet home"

Twee maanden na het afscheid bracht Beau al een bezoekje aan Patrick, die in Zuid-Afrika hard aan zijn herstel werkte. Nu heeft hij zijn stappenplan volbracht en is hij weer terug in Nederland, zo laat hij weten op Instagram. En wat ziet 'ie er goed uit!

"Home sweet home", schrijft Patrick onder de naam caveman010 op Instagram. Ook Beau deelt een vrolijk kiekje op zijn Instagram, waar hij van oor tot oor straalt. "Caveman010 is back", schrijft hij trots.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bijzonder moment tussen Beau en Patrick in Het Rotterdam Project

Patrick leefde jaren op straat nadat hij verslaafd raakte na de dood van zijn vrouw. In het inspirerende programma zagen kijkers hoe de dakloze Patrick beetje bij beetje zijn leven weer oppakt. Er was alleen één ding waarbij Beau niet kon helpen: clean worden. Dat kon Patrick alleen zelf. 

Toch wilde Beau er alles aan doen om hem zo veel mogelijk te helpen. Daarom zette de Gouden Televizier-winnaar in de laatste aflevering de verslaafde Patrick op een vliegtuig naar Zuid-Afrika. Daar kreeg hij alle aandacht en zorg die hij nodig had. En met succes, want hij is clean terug in Nederland!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patrick van Het Rotterdam Project op Instagram

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!