Beeld © AVROTROS

Molloten smullen van 'totaal nutteloze Wie Is De Mol-hints'

11 januari 2019 14:11

Een voorbijkruipende rups die verwijst naar Robèrt? Een bril van Nielson die wel erg lijkt op die van kinderseriemol Moffel? Misschien heb je de aanwijzingen van Totaal Nutteloze Wie Is De Mol Hints ook al voorbij zien komen op je tijdlijn. De Facebookpagina kreeg in een week tijd meer dan 30.000 volgers.

Niels de Haas en zijn broer Jorrit begonnen de Facebookpagina voor het nieuwe seizoen van het populaire tv-programma Wie Is De Mol begon. "Jorrit is echt fan, ik kijk ook wel mee", zegt Niels tegen Editie NL. Sinds de eerste aflevering, een week geleden, stijgt het aantal volgers snel.

De 'molloten' die in alles een aanwijzing zien, fascineren Niels. "Ik heb van die filmpjes gekeken van fans die echt alles uitpluizen en dan dingen zien die zo vergezocht zijn dat ze op onze pagina zouden passen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wie is de mol? kijkcijferkanon van de zaterdagavond

Heel vergezocht

Sinds het programma begonnen is, krijgen de jongens veel ideeën voor hilarische hints opgestuurd, maar alles wat ze tot nu plaatsen bedenken ze zelf. Bang dat fans van het programma geloven dat de hints die de broers delen echt zijn, is Niels niet. "We delen echt linksaanwijzingen die heel erg vergezocht zijn, dus dat geloven de meesten niet."

Zijn eigen favoriet is een post die een songtekst van Nielson ('Ik zou wel blind en doof zijn' uit Beauty & The Brains) aan een mol linkt. "Daar kregen we heel veel leuke reacties op." Ook de laatste post, waarbij een voorbijkruipende rups aan bakker Ròbert van Beckhoven wordt gelinkt, scoort goed.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De eerste Wie is de Mol?-hints op een rij

Niels neemt zich voor ook bij een volgend seizoen met de pagina door te gaan. Daarnaast is de pagina voor de broers een uithangbord voor hun eigen bedrijf Bureau Social. "We laten zo aan bedrijven zien dat we weten hoe je een heel hoog bereik kan krijgen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!