Beeld © Instagram @dennisweeningofficial

Dennis wenst Kaj succes met 'het allermooiste programma wat er is'

11 januari 2019 21:15

RTL Boulevard maakte vanavond bekend dat Kaj Gorgels het nieuwe gezicht is van Expeditie Robinson. De 28-jarige volgt presentator Dennis Weening op, die eind vorig jaar werd ontslagen door RTL. Ondanks alles blijft Dennis sportief en wenst Kaj het allerbeste.

"Geniet van het allermooiste programma wat er is"
Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Kaj Gorgels nieuwe presentator Expeditie Robinson

"Fijne vent. Geniet van het allermooiste programma wat er is", schrijft Dennis bij een foto waarop hij samen met zijn vervanger Kaj te zien is. De twee zijn goede vrienden, en er is dan ook geen haat en nijd te bekennen. "Het is vervelend dat er zoveel gedoe is geweest", vertelt Kaj in RTL Boulevard. "Maar ik ben er in het begin niet bij betrokken geweest, dus ik het er persoonlijk niet veel van meegekregen. Ik ben blij dat het gelukt is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dennis Weening wilde nog niet stoppen met Expeditie Robinson

Alleen al deelnemen aan Expeditie was voor Kaj een grote eer. "Ik had nooit durven dromen dat ik het programma ooit zou presenteren", biecht hij op. "Het is voor mij een enorme eer om Dennis Weening op te volgen, voor mij toch wel echt Mister Robinson. Ik ga er alles aan doen om dit zo waardig mogelijk te doen."

Samen met Nicolette Kluijver zal Kaj de presentatie van het twintigste seizoen van de survivalshow op RTL 5 voor zijn rekening nemen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!