Beeld © Mark van Aller/RTL

Willem Holleeder kijkt Judas vanuit de cel: 'Ik ben in slaap gevallen'

14 januari 2019 15:58

Iets meer dan een miljoen kijkers stemden gisteravond af op de RTL 4-serie Judas en wat blijkt? Willem Holleeder kijkt zelf ook mee naar de serie over zijn leven vanuit de cel.

"Ik ben in slaap gevallen"

Willem Holleeder liet vandaag in de rechtbank weten dat hij de serie kijkt, maar dat er niks van klopt. "Het is een leugen." Gisteren keek Holleeder het tweede deel, dat hem al helemaal niet wist te boeien. "Ik ben in slaap gevallen", vertelde hij resoluut.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Judas moeilijk te volgen door missen ondertiteling

Vooral hoe zijn zus Astrid wordt geportretteerd is volgens Holleeder klinklare onzin. "Astrid doet zich anders voor. Het gaat allemaal over hoe geweldig Astrid is." Volgens Willem Holleeder is Astrid helemaal niet zo geweldig en slim als dat de serie doet lijken. "Zij maakt een heel verhaal, hoe geweldig en slim ze is, maar het is gewoon niet waar."

Astrid was volgens hem altijd het buitenbeentje in de familie. Hij kan zich dus ook totaal niet vinden in wat hij ziet in de serie. Hierin vormen de twee zussen samen namelijk echt een front tegen hun broer. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nederland stemt massaal af op Judas

Peter R. de Vries

Judas is niet het enige programma dat Holleeder volgt. 's Avonds kijkt hij regelmatig televisie. In de rechtszaal vertelde hij dat hij elke ochtend om zes uur opstaat en om half elf naar bed gaat, maar dat de televisie deze routine soms verstoord. "Soms wat later als Peter op tv is bij Jinek bijvoorbeeld." Voor Peter R. de Vries blijft hij soms dus een uurtje langer op.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!