Beeld © KRO-NCRV

BzV-Michelle en Maarten wonen officieel samen

15 januari 2019 10:30

Het dolverliefde koppel Michelle en Maarten van Boer zoekt Vrouw seizoen 18, woont sinds vrijdag 11 januari eindelijk in hetzelfde huis. Het heen en weer rijden tussen Aalten en Boekel is dus over!

De tortelduiven werd afgelopen zaterdag feestelijk onthaald door de buurt. 'Welkom in de buurt', stond er op een bord versierd met slingers en ballonnen. Voor Maarten en Michelle valt er een last van hun schouders.

"Het is een hele opluchting om eindelijk officieel samen te wonen”, vertelt Maarten blij aan KRO-NCRV. Van voornamelijk een weekendrelatie, kunnen de twee elkaar nu eindelijk veel vaker zien. Vooral Michelle is blij dat ze niet meer op en neer hoeft. "We hadden zelf ook niet verwacht dat het zo snel zo goed zou gaan. Maar we hadden al snel zoiets van 'we kunnen niet wachten tot het eindelijk mag'. Het bevalt supergoed."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BzV-koppel Michelle en Maarten gaan samenwonen

Maarten wil in de buurt van de nieuwe omgeving gaan werken en is op zoek naar een baan. Recentelijk opende de derde vestiging van de champignonkwekerij, maar daar gaat hij niet werken. "We hebben afgesproken dat we werk en privé zoveel mogelijk gescheiden houden en allebei ons eigen ding blijven doen."

De vrolijke vent kijkt het meest uit naar de simpele dingen met Michelle, nu ze samen in een huisje wonen. "Daar heb ik zin in. 's Avonds samen eten. En elke avond samen op die hoekbank natuurlijk, haha!" 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BzV-Michelle en Maarten denken al na over kinderen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!