Beeld © First Dates

First Dates-Ruth is het gesprek van de dag

16 januari 2019 10:55

Het moge duidelijk zijn dat deelneemster Ruth uit de Britse-variant van datingprogramma First Dates niet vies is van plastische chirurgie. De vrouw liet haar billen vergroten met een Brazilian Buttlift en ook aan haar gezicht heeft ze flink laten sleutelen. De fans van het programma raken maar niet uitgepraat over haar look.

"Ik denk dat het vooral tragisch is dat een jonge vrouw zich zo heeft toegetakeld"

De 27-jarige zou volgens de kijkers doorgeslagen zijn met haar ingrepen, waardoor er weinig tot geen emoties zichtbaar zijn in haar gezicht. "Ik denk dat het vooral tragisch is dat een jonge vrouw zich zo heeft toegetakeld", klinkt het op social media.

Ruth krijgt desondanks toch veel bijval online. "Even opnemen voor het meisje: Plastische chirurgie is in sommige gevallen ook gewoon pure onzekerheid. Wees blij dat je je niet kunt voorstellen dat je je zo onzeker voelt dat je zoveel geld aan jezelf uitgeeft." Een andere kijker vindt de ingrepen ‘zonde’.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

First Dates Hotel zoekt 'achtergrondeters'

Haar date dacht daar heel anders over en was juist erg te spreken over haar look. Hij zou graag op een vervolg date met haar gaan. Gelukkig maar. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!