Beeld © Rob Hoekstra

Scheetjes uit Ik Vertrek selfie-sterren op Bonaire

18 januari 2019 14:58

Hans en Karin, een stel uit de Avrotros-serie Ik Vertrek, zijn op het eiland Bonaire een heuse attractie geworden. Nederlandse toeristen op het eiland maken graag foto's van alle bekende spots uit het programma en uiteraard willen de fans dolgraag met het stel op de foto.

''We hadden ervan kunnen leven.''

Op het prachtige Bonaire zijn ze een heuse attractie geworden. Veel Nederlandse toeristen staan soms vanaf de weg foto’s te maken van het prefabhuis dat ze eigenhandig gebouwd hebben. Of ze drinken alleen een kop koffie en vragen of ze een selfie mogen maken met de scheetjes. ''Als ik een dollar had gevraagd voor iedereen die met ons op de foto wilde, hadden we niet eens open hoeven gaan. We hadden ervan kunnen leven.’’, laten ze aan het AD weten. 

Karin's dochter wil graag dat moeders bij haar bevalling is, daarom vliegt ze deze week terug naar Nederland om te Shirley te kunnen supporten. Eind januari is de dochter uitgerekend, het is te hopen dat de baby op tijd komt. Karin kan maar een beperkte tijd in Nederland zijn. Ze zal op een gegeven moment terug moeten vliegen naar Bonaire, want manlief Hans  kan het bedrijf niet in zijn eentje runnen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hans en Karin uit Ik Vertrek hebben eindelijk hun golfbaan

Dochter Shirley schitterde al hoogzwanger in de kerstspecial van Ik Vertrek. Karin kwam als verrassing naar Nederland. Ze hebben afgesproken dat zij twee keer per jaar naar Nederland gaat en haar dochter minstens een keer per jaar hierheen komt. ''Verder skypen we veel. Anders hield ik het niet vol.’’

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!