Beeld © ANP

Barrie Stevens gooit de heupjes los in Dancing with the Stars

22 januari 2019 19:05

Chantal Janzen vertelde twee weken geleden in RTL Boulevard al dat ze Barrie Stevens dolgraag wil zien dansen in haar nieuwe show Dancing with the Stars. Barrie liet vandaag deze wens uitkomen!

"Misschien wel de laatste kans om echt die uitdaging aan te gaan"

Barrie Stevens is aan een ongekende comeback bezig. Sinds zijn deelname aan het RTL-programma Beter Laat Dan Nooit, vliegen de aanvragen de golden oldie om de oren. Vandaag verraste hij Chantal Janzen met zijn deelname aan Dancing with the Stars. "Chantal, vandaag laat ik je wens uitkomen. Ik ga meedoen met Dancing with the Stars! Misschien wel de laatste kans om die uitdaging echt aan te gaan." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Barrie Stevens maakt opwachting in GTST

Barrie vertelde bij RTL Boulevard ook al druk bezig te zijn met de voorbereidingen voor het dansprogramma: "Ik ben nu al begonnen met de sportschool. En in maart begin ik met ballroom lessen" Het trainen is ook wel nodig aldus Berrie: "Het buikje moet eraf!" Dat wordt dus een volle agenda de komende maanden voor de vrolijke choreograaf, want binnenkort duikt ‘ie ook nog eens op in Neerlands langslopende soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en daarom trekt de inmiddels 74-jarige tóch weer de dansschoenen uit de kast!

Eerder verklapte Chantal al dat ook schrijfster Heleen van Royen en snowboardster Bibian Mentel dit seizoen hun dansschoenen uit de kast trekken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heftig verhaal: Barrie Stevens werd de kast uitgeduwd

De nieuwe versie van Dancing with The Stars wordt gepresenteerd door Chantal Janzen en Tijl Beckand.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!