Beeld © Instagram @rick_brandsteder

Nieuwe Temptation Island-verleidster bekend

26 januari 2019 14:18

De opnames van het nieuwe seizoen Temptation Island zijn inmiddels afgerond. Nog welgeteld 19 nachtjes slapen en het is tijd om weer te smullen van stelletjes die in de verleiding komen om het bed in te duiken met een ander. Een van die vrouwen waarvoor de mannen (en vrouwen?) moeten oppassen is de redhead Lizzy, meldt Het Laatste Nieuws.

Aftellen geblazen tot we de twee Nederlandse en twee Vlaamse koppels kunnen aanschouwen in een nieuw avontuur Temptation Island. Vergezeld van een bende hitsige mannelijke en vrouwelijke singles natuurlijk.

Een aantal namen maakten we eerder al bekend, en daar mag deze roodharige dame zich nu tussen voegen. Lizzy is 22 jaar en komt uit het Vlaamse dorp Ertvelde. Twee jaar geleden werd zij al gevraagd als verleidster, maar toen hield ze de boot af. Dit jaar besloot ze mee te doen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michella Kox onthult wéér nieuw Temptation Island-koppel

"Mijn vriendinnen vonden het iets voor mij, maar mijn familie was minder enthousiast. En ik heb het hen dan ook nog eens via de telefoon gezegd omdat ik in Frankrijk werk... Nu ja, ’t is niet dat ik deelneem als koppel. Ik vind het bullshit om op die manier je relatie te testen. Volgens mij wil je dan gewoon op tv komen of je saaie relatie wat leuker maken. Of ik wel geloof dat een man trouw kan zijn?  Euh... Ik ben dat zelf niet altijd, dus ’t zou raar zijn als een man dat wel kan," biecht Lizzy op.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Smullen: Heftige nieuwe beelden van Temptation Island

Of het de knappe vrouw ook lukt om iemand te verleiden, verklapt ze nog niet. Wel zegt ze dat haar oog valt op mannen met een donkere huid, die wat ouder zijn en hun zaakjes op orde hebben. Lizzy heeft nog wel een tip: "Het is niet omdat uw vriendje naar een ander stuurt, dat hij erop zit, hé."

Vanaf 14 februari is Temptation Island te zien bij RTL 5.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michella Kox host haar eigen Temptation Island-party

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!