Beeld © AVROTROS

Nikkie de Jager koos zelf voor WIDM-exit

27 januari 2019 13:47

Gisteren moest Nikkie de Jager, ook wel bekend als NikkieTutorials, het avontuur dat Wie is de Mol? heet verlaten. Toch kwam het rode scherm voor de beauty goeroe niet totaal onaangekondigd. Op Instagram laat ze namelijk weten dat ze expres een paar vragen fout heeft beantwoord.

"Van binnen wist ik; thuis klopt iets niet"

Terwijl Nikkie zich afgelopen voorjaar compleet in het populaire tv-programma stort, vecht haar jongere broertje thuis voor zijn leven. “Elke avond stuurde mijn moeder me netjes verslagen met hoe het met 'm ging. Ik voelde me sterk, helder en dat mensen mij dan ook nog eens verdachten was helemaal lekker meegenomen", schrijft de YouTube-ster na haar executie op Instagram.

"Tot twee avonden voor mijn exit. Mijn moeder hield opvallend haar mond als ik vroeg hoe het thuis ging. In het spel leken dingen voor me met het uur duidelijker te worden, maar van binnen wist ik; thuis klopt iets niet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wie is de mol? kijkcijferkanon van de zaterdagavond

Hoewel Nikkie niet zegt dat ze destijds 100% zeker wist wie haar zat te belazeren, wist ze wel dat ze op de goede weg was. “Toch besloot ik op gevoel te gaan en onbewust even een paar vragen meer in te vullen op kandidaten waarvan ik eigenlijk wel wist; zij kunnen het bijna zéker niet zijn."

Die avond kreeg ze dan ook geen groen, maar een rood scherm te zien. “De kleur van Mikai, de kleur van mijn kleine broertje. Het was goed zo.”

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Nikkie de Jager pakt iedereen in tijdens Wie is de Mol?

De populaire YouTuber, die onder andere Kim Kardashian en Jessie J tot haar clientèle mag rekenen, is altijd openhartig geweest in haar video's over Mikai, die een zeldzame vorm van kanker had. Zo ook afgelopen mei, toen het ventje de strijd tegen de rotziekte verloor.

NikkieTutorials gaat door diep dal na overlijden broertje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!