Beeld © AVROTORS

Twitter spuugt op Nielson na naaistreek Wie is de Mol?

27 januari 2019 15:57

De vierde aflevering van het succesvolle AVROTROS-programma Wie is de Mol? maakt op twitter boze tongen los. Kijkers vallen massaal over de laffe actie van deelnemer Nielson. Voor het oog van bijna drie miljoen kijkers biecht hij op de joker van presentatrice Evelien de Bruijn verwisseld te hebben voor een ongeldige joker. Tot overmaat van ramp moet zij vervolgens het spel verlaten.

Tijdens de allesbeslissende test besluit Hart van Nederland-presentatrice Evelien de Bruijn op het laatste nippertje tóch nog haar laatste joker in te zetten. "Ik heb te vaak gezien dat mensen een joker niet inzetten, omdat ze zo zeker zijn van zichzelf en met een joker op zak naar huis gaan", stelt ze in het programma. En terwijl Evelien zich door haar welverdiende joker een beetje rustiger voelt, slaat vlak voor de executie het noodlot alsnog toe.

Presentator Rik van de Westelaken deelt namelijk, voordat de kandidaten hun scherm te zien krijgen, mee dat de joker van Evelien niet langer geldig is omdat hij is opengemaakt. Eén van haar medekandidaten heeft hem verwisseld, wordt haar vlak voordat ze haar rode scherm te zien krijgt verteld. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Nikkie de Jager koos zelf voor WIDM-exit

En die medekandidaat blijkt later Nielson te zijn. En die kan, zoals verwacht, rekenen op het nodige commentaar. "Wat is Niels een klootzak", twittert iemand, terwijl anderen de tekst van zijn eigen nummer IJskoud erbij nemen.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Molloten raken niet uitgepraat over de looks van WIDM-Jamie

Evelien was niet de enige die het veld moest ruimen. Ook Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, moest het spel verlaten. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!