Beeld © RTL

Plot twist: Temptation-verleidster Kimberley gaf zich op als koppel

29 januari 2019 08:23

Aanstaande januari gaan we meemaken of de sexy Kimberly het hoofd van de mannen op hol weet te brengen in het nieuwe seizoen van Temptation Island. Toch was de Vlaamse schone oorspronkelijk niet van plan om mee te doen als verleidster, maar als koppel!

"Ik besefte dat onze relatie al op was, dus cancelde ik onze deelname"

Half februari barst de gekte rondom Temptation Island weer los en gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Om het de mannen niet al te gemakkelijk te maken gaan acht sexy verleidster er alles aan doen om de hormonen van de heren in de villa op hol te doen slaan. Onder hen de 21-jarige Kimberly uit Duffel.

Toch had ze eigenlijk heel andere plannen: “Mijn intussen ex-vriend en ik wilden al lang meedoen”, zegt de wulpse dame, die ervan droomt om als personal trainer aan de slag te gaan, in het Belgische Dag Allemaal. “We waren niet alleen fans van het programma, het leek ons ook goed om onze relatie te testen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zijn dit de koppels van Temptation Island 2019?

Toch ging het na de inschrijving al snel bergaf met haar relatie. "Toen ze ons opbelden om de vragenlijst te overlopen, twijfelde ik zó hard dat het mij beter leek om niet mee te gaan. Als je al in een wankele relatie zit, moet je er niet aan beginnen", biecht ze eerlijk op.

Via via ving ze ook geruchten op dat hij niet altijd trouw was, wat de relatie er ook niet beter op maakte. Maar het ging pas echt van kwaad tot erger toen het koppel besloot samen te gaan wonen: "Hij deed steeds afstandelijker, waardoor die roddels nog meer door m’n hoofd spookten en ik me ook voor hem afsloot", vertelt ze in het Vlaams weekblad. 

"Ik had kunnen wachten tot na Temptation, om ginds het ware gelaat van m’n ex te ontdekken. Mocht ik hem hebben zien vreemdgaan, dan zou ik er meteen een punt achter hebben gezet. Maar ik besefte dat onze relatie al op was, dus cancelde ik onze deelname."

Miniatuurvoorbeeld

Oeh la la:

Smullen: Heftige nieuwe beelden van Temptation Island

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!