Bruiloft Meghan Markle ‘familie-uitje’ voor cast Suits

30 januari 2019 05:17

De bruiloft van Meghan Markle was een “magische ervaring” voor haar Suits-collega’s. Dat vertelde bedenker van de show Aaron Korsh dinsdag in Los Angeles, waar hij spin-off Pearson presenteerde.

“Zelfs als we alleen maar met z’n allen naar Londen waren gegaan, was dat al zo geweest”

“Het was geweldig, iets dat je maar één keer in je leven meemaakt”, aldus de televisiemaker. Verschillende makers en collega-acteurs van de Amerikaanse waren uitgenodigd voor de ‘royal wedding’ afgelopen voorjaar. Voor de groep voelde het als een familie-uitje, aldus Aaron Korsh. “Zelfs als we alleen maar met z’n allen naar Londen waren gegaan, was dat al zo geweest. Maar nu hadden we dat, en dan nog zoiets bijzonders de volgende dag.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Suits-maker zwijgt over terugkeer Meghan

De spin-off van Suits volgt Jessica Pearson, een van de voormalige partners in het advocatenkantoor waar de serie om draait. Voor haar vertolker Gina Torres voelt de nieuwe show als een tweede kans. “Ik kan nu zoveel meer van haar laten zien, dat ze een volledig mens is, en wat het van haar vraagt om altijd de touwtjes in handen te houden.”

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Nieuwe afleveringen Suits vanaf nu te zien op Netflix

Gevraagd naar de kans op een gastrol van Meghan Markle, grapte Gina: “Wie?”. Haar collega-acteur Simon Kassianides gooide daar nog een schepje bovenop: “Bedoel je de Hertogin?” De echtgenote van prins Harry maakte voor haar huwelijk bekend haar Hollywoodcarrière aan de wilgen te hangen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!