Beeld © ANP

Emotionele Uitstel van Executie zorgt voor veel ophef bij kijkers

30 januari 2019 14:33

In Uitstel van Executie zie je elke week hoe Marijn Krabbé met zijn hulptroepen mensen helpt die diep in de schulden zit. In de laatste uitzending was de ongeneeslijk zieke Hedwig aan de beurt, en haar verhaal maakte veel reacties los bij de kijker.

Hedwig was door haar ziekte niet in staat om te werken. Daarbij twee kinderen waar voor gezorgd moet worden en een huis dat onder water staat. Een verre van ideale situatie. Het team van Martijn was daarom extra gemotiveerd om de problemen van Hedwig op te lossen. Ze zorgden ervoor dat de hypotheekschuld werd opgelost, het huis werd opgeknapt en ze kregen het zelfs voor elkaar dat de kinderen van Hedwig uiteindelijk met een erfenis zouden kunnen achterblijven. 

De heftige aflevering zorgde voor veel reacties op Twitter.  

Aan het einde van de uitzending beloofde het team het hier niet bij te laten. De kinderen verdienen hun hulp, vinden ze unaniem.

Helaas overleed Hedwig tijdens de opnames. Het project van het team van Uitstel van Executie was alleen nog niet klaar en daarom besloot Martijn Krabbé nog een aflevering te wijden aan het gezin. In de volgende uitzending wordt ook de rest van de woning opgeknapt zodat de verkoopprijs zo hoog mogelijk is. Kijkers waren onder de indruk van deze actie.

Uitstel van executie is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij RTL4.  

 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!