Beeld © RTL

Verleidster Tisha al drie keer gevraagd voor Temptation

31 januari 2019 08:24

De 23-jarige Tisha Cyrus onthult aan de Belgische site Het Laatste Nieuws dat ze al sinds 2015 wordt gevraagd om mee te doen aan Temptation Island. "Toen was ik er nog te jong voor. Nu ben ik er helemaal klaar voor. Ik wil met m’n deelname een punt maken”, aldus de prachtige dame met Surinaamse roots.

"Ik wil met m’n deelname een punt maken”

De Limburgse Tisha is na een aantal vluchtige relaties nu al twee jaar single. Ze ziet haar deelname aan Temptation Island dan ook als een kans om liefde te vinden. "Mocht het klikken met een man waar ik me goed bij voel, mezelf kan zijn en op wie ik verliefd ben dan geef ik me helemaal in een relatie. En ik ben hondstrouw", doet ze een boekje open.

Toch heeft ze aan aandacht geen gebrek. De heren kunnen het lonken niet laten vertelt ze. “Het klinkt misschien gek, maar ik lok de mannen niet”, legt ze uit. “Ik doe daar niks speciaals voor. Integendeel, het zijn de mannen die kennelijk voor me vallen.”

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Smullen: Temptation Island USA is nu te zien bij Videoland

Ze weet dan ook zeker dat ze het mannelijk schoon in de villa voor zich gaat te winnen. "Ik ga de mannen op een subtiele manier verleiden. Hoe? Door een praatje. Ik ben een babbelaar", vertelt ze vol zelfvertrouwen. "Ik ben super zelfzeker. Dat helpt bij het verleiden. Mannen houden niet van vrouwen die niet zichzelf zijn. Ik ga niet op een man afstappen of hem aanspreken."

Benieuwd of het haar gaat lukken? Kijk dan vanaf 14 februari naar het nieuwe seizoen van Temptation Island bij RTL 5.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Oeps! Vragenlijst Temptation Island uitgelekt

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!