Beeld © RTL

Maak kennis met de eerste Temptation-verleider: Maxime

31 januari 2019 10:55

Ook dit jaar wordt het de koppels van Temptation Island extra moeilijk gemaakt door een bende gewillige mannelijke en vrouwelijke singles. Afgelopen week mochten we de dames al aan je voorstellen, maar welk mannelijk schoon zijn intrek neemt in de villa is nog geheim. Toch heeft Het Laatste Nieuws al wel één van de namen weten te bemachtigen: de sportieve Maxime.

"What you see is what you get"

De 24-jarige spierbundel vertelt aan de Belgische site dat hij tijdens de opnames helemaal in zijn nopjes was. Maxime is namelijk opgegroeid in Dubai, waardoor hij wel raad weet met tropische temperaturen. Of Maxime ook bij een van de dames de temperaturen heeft doen stijgen, daar houdt 'ie zijn lippen stijf over op elkaar. Wel doet hij een boekje open over zijn droomvrouw. "Ik hou ervan als ze rustig is, maar ik wil wel dat ze een eigen mening heeft. Qua uiterlijk heb ik niet echt een type. Voor mij is een goed karakter het belangrijkste."

Toch is hij ook ijdel. “Ik heb een flinke bos haar en dat vind ik toch wel een troef. Vrouwen vinden het leuk om daar aan te zitten", biecht hij op. "Daarnaast ben ik een heel sociaal iemand en makkelijk in de omgang. What you see is what you get. Oh ja: ik ben ook heel goed met talen. Moest ik, door mijn talenkennis en mijn deelname aan Temptation Island een mediacarrière kunnen uitbouwen, dan zeg ik daar geen ‘nee’ tegen!” Nou, dat belooft wat. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verleidster Tisha al drie keer gevraagd voor Temptation

Waarom hij deelneemt aan het spraakmakende programma? Zijn antwoord: “Ik heb dat altijd een interessante show gevonden. Ik geloof niet dat er veel mensen zijn die trouw kunnen blijven. Ze bestaan uiteraard wel, maar ik test graag de grenzen af."

Zelf heeft Maxime vijf relaties gehad. "Daar zaten lange relaties bij, maar ook enkele korte. Ik heb ook al wel enkele onenightstands gehad, maar ik vind dat achteraf zoiets raars. Je weet nooit wat er daarna nog gaat gebeuren. En eerlijk: je voelt je dan ook een beetje gebruikt. Ik ben op dat vlak nogal van de oude stempel, vrees ik."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Oeps! Vragenlijst Temptation Island uitgelekt