Beeld © RTL

OPGELET: Dit zijn de verleiders van Temptation Island 2019

31 januari 2019 13:51

De vrouwelijke verleidsters werden eerder deze week bekend gemaakt. Nu is het de beurt aan de mannen. Welke hete versierders gaan de vrouwen dit seizoen in de val laten lopen? We stellen ze voor.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn ze: De hete verleidsters van Temptation Island 2019

Timone  

De 26-jarige Timone ziet eruit als een bad boy, maar is eigenlijk een rustige jongen. Toch is hij niet helemaal onschuldig. Hij heeft een eeneiige tweelingbroer waar hij clubs mee onveilig maakt en zelfs mee ruilt van meisje.

Danicio

Danicio is 21 en écht een womanizer die graag de aandacht heeft van de vrouwen. Zonder veel na te denken, gaat hij ervoor en doet hij zijn eigen ding. Daarnaast is hij een feestbeest en zodra hij een drankje op heeft, opent hij de jacht op de vrouwen.

 

Ricardo

De 23-jarige Ricardo houdt van aandacht en een beetje onrust stoken. Hij ziet zichzelf als een echte leider van de groep. Hij is vastberaden dat hij erin gaat slagen om de koppels als vrijgezel naar huis te laten gaan.

Jaimy

De 21-jarige is een spontane jongen die is opgegroeid in het Amsterdamse horecaleven. Hij houdt van golfen en beschrijft zichzelf als een jongen met manieren die toch helemaal los kan gaan.

Gaetan

De 25-jarige Gaetan is in het dagelijks leven model en weet met zijn humor alle vrouwen voor zich te winnen. Daarnaast is hij trots op zijn roots en noemt hij zichzelf dan ook de definitie van een Congolese man: humor, karaktervol, ijdel, sociaal en een passionele danser. Gaetan gelooft niet in relaties en ziet zichzelf als de eeuwige single.

Maxime

Maxime is 24 en heeft bijna zijn hele leven in Dubai gewoond. Hij is opgegroeid in een extravagant, uitbundig feestleven. Door zijn charmante Britse accent en zijn zachte maar directe aanpak, komt hij bij de vrouwen weg met cheesy openingszinnen en vele complimentjes. Bij Maxime geen stille momenten dus.

Giorgio

De 23-jarige Giorgio is veel in de sportschool te vinden. Met zijn afgetrainde lichaam probeert hij de vrouwen te verleiden. Zo zegt hij met dit lijf alle vrouwen te kunnen overtuigen. Een gespierde beer, maar met een klein hartje.

Jietse

Jietse is 21 en een ambitieuze ondernemer. Hij is geen zwaar feestbeest, maar houdt er eerder van om thuis te koken met een drankje erbij. Als ideale schoonzoon biedt hij graag steun aan de vrouwen. Iemand waar ze hun hart kunnen luchten en waar ze lange gesprekken mee kunnen voeren.

 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!